CES Las Vegas 2023

Op uitnodiging van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat hebben wij deelgenomen aan CES Las Vegas 2023. CES (Consumer Electronics Show van 5 t/m 8 januari jl.) is een succesvolle beurs geweest met 115.000 bezoekers uit vooral de VS en Azië. Wij waren onderdeel van het NL start-up paviljoen, met 39 andere Nederlandse startups.

Ons team van Cecile Goldman, Walter van Kuijen, Ronald Olie en Henk Stapert heeft smartQare met verve vertegenwoordigd.

Met partijen in bijvoorbeeld de Medical Services, Pharma, MedTech en financiële sector is kennis gemaakt en informatie uitgewisseld:
Uit o.a. concrete commerciële interesse van enkele gevestigde Amerikaanse partijen is ons beeld bevestigd dat viQtor uniek is en wij de eerste in de wereld zijn met Continuous Remote Patient Monitoring via IoT!

Met twee grote Amerikaanse distributeurs en een provider van monitoring services in de VS zijn vervolgafspraken gemaakt met het oog op exploitatie (vanaf eind 2023/2024) van viQtor in de VS.

Deelname aan de CES is ook waardevol gebleken op gebied van productontwikkeling: diverse partijen kunnen bijdragen aan verbetering van onze roadmap.