smartQare naar CES 2023 in Las Vegas!

smartQare maakt onderdeel uit van de Nederlandse startup en scale-up missie naar de Consumer Electronic Show (CES) in Las Vegas van 5-8 januari 2023. CES is de meest invloedrijke techbeurs ter wereld. 

Met viQtor, onze oplossing voor 24/7 monitoring, sluit smartQare goed aan bij het motto van de Nederlandse delegatie dit jaar: ‘Tech for a responsible future’. smartQare volgt de komende maanden een trainingsprogramma dat hen aangeboden wordt door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Daardoor kunnen wij ons op CES zo goed mogelijk presenteren aan een wereldwijd netwerk van potentiële klanten, investeerders en journalisten

Eerste stop: CES Unveiled Amsterdam October 13

De officiële aftrap van de Nederlandse CES-missie is tijdens CES Unveiled Amsterdam op 13 oktober 2022 in de Beurs van Berlage, Amsterdam. CES Unveiled is de pre-van CES waar de nieuwste producten en trends in aanloop naar CES 2023 worden gepresenteerd. Op de market place presenteren meer dan 100 innovatieve bedrijven uit Nederland en andere Europese landen hun tech oplossingen en producten.

Ook smartQare is hier vertegenwoordigd met een stand. Daarnaast zijn er inspirerende keynote sessies van onder anderen Gary Shapiro (president and CEO CTA), Ali Niknam (founder en CEO Bunq) en Sabine Stuiver (co-founder Hydraloop). Het evenement wordt georganiseerd door de Consumer Technology Association (®CTA) in samenwerking met het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Wil je ons op CES Unveiled bezoeken? Registreer je dan hier voor dit gratis evenement.

Economische meerwaarde

Het wordt de zevende keer dat Nederland deelneemt aan CES. De afgelopen zes jaar hebben meer dan 250 Nederlandse bedrijven de beurs aangedaan. Voor veel van hen was CES een doorbraak. De bedrijven leverden naar schatting sinds hun deelname bijna 10.000 hoogwaardige arbeidsplaatsen door het hele land op.

Maak een afspraak voor een demonstratie

Wilt u meer weten over viQtor, onze oplossing voor 24/7 monitoring? Maak een afspraak voor een demonstratie en ontdek wat viQtor voor u kan betekenen.