viQtor is CES ready ...

Nederland wordt met 70 start-ups en scale-ups vertegenwoordigd op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas januari 2024. CES is de meest invloedrijke Tech beurs ter wereld.

Sinds 1967 is CES Las Vegas uitgegroeid tot het wereldwijde podium voor innovatie. Elk jaar komen hier meer dan 180.000 deelnemers vanuit meer dan 160 landen bij elkaar.
Technologische innovaties, zowel voor B2C als B2B worden op de CES getoond aan potentiële klanten, partners, investeerders en wereldwijde media.

Voor de tweede keer bestaat de Nederlandse delegatie in 2024 (naast start-ups) voor bijna de helft uit scale-ups. Het aantal MedTech (medische technologie) deelnemers is wel beperkt. Slechts een handjevol van de delegatie heeft een toepassing voor de medische markt. En één daarvan is smartQare!

"De CES is voor Nederlandse start-ups én scale-ups een bewezen wereldpodium om hun innovatieve oplossingen te presenteren. Niet alleen op de internationale markt, maar ook aan geïnteresseerde investeerders. Zo kunnen deze ondernemers groeien. Dat doen we door zeventig bedrijven mee te nemen die kansrijke technologie of producten ontwikkelen", aldus Minister Micky Adriaansens van Economische Zaken en Klimaat.

Voor smartQare wordt het de tweede keer dat we naar de CES gaan. Wederom een prachtige kans. We zijn ook nu weer in gesprek met Amerikaanse partijen die interesse hebben. Deelname aan de grootste elektronicabeurs van de wereld kan de stap naar de VS bespoedigen. De komende weken zullen wij gebruiken om ons zo goed mogelijk hier voor te bereiden. Tijdens CES Unveiled Amsterdam hebben we daarvoor veel inspiratie en diverse adviezen opgehaald.

We houden jullie graag op de hoogte van wat de CES ons gaat brengen.

Maak een afspraak voor een demonstratie

Wilt u meer weten over viQtor, onze oplossing voor 24/7 monitoring? Maak een afspraak voor een demonstratie en ontdek wat viQtor voor u kan betekenen.