Even kennismaken: Cecile Goldman, onze nieuwe CEO

21 Juli 2022

Dit is hét moment om de zorg te veranderen

Cecile Goldman, CEO smartQare

Onze nieuwe CEO Cecile Goldman heeft een carrière doorlopen met diverse managementfuncties bij ziekenhuizen en zorginstellingen. Ze was onder andere operationeel directeur bij Cardiologie Centra Nederland waar ze ervaring heeft opgedaan met telemonitoring (HartWacht). Inmiddels heeft ze bij ons het stokje overgenomen van Walter en zal ze smartQare in de scale-up fase verder uitbouwen. Maak kennis met Cecile Goldman, een gepassioneerde leider met hart voor de zorg.

Cecile Goldman-Corbeij

Cecile: “Ik heb voor smartQare gekozen om de gelijke opvattingen die we hebben over de zorg. In ons zorgsysteem moet veel veranderen. Wij zijn hier om een oplossing te bieden voor een probleem dat onszelf straks ook raakt. Dat gevoel speelt sterk in ons team. De gedrevenheid om een product te maken dat echt een bijdrage levert aan de maatschappij, is bij iedereen erg groot. Niet alleen bij teamleden maar ook bij investeerders die behalve financiële middelen ook hun kennis inbrengen.”

Nieuwe manier van zorg

“Onze viQtor oplossing kan een groot verschil maken in de zorg. Oplopende personeelstekorten en de groeiende vraag naar zorg de komende jaren, creëren een spagaat waar technologie een oplossing voor moet bieden. 24-uurs monitoring op afstand is daarin een belangrijke schakel. Daarmee kun je patiënten en cliënten op afstand in de gaten houden en zo veel ziekenhuisbezoeken, -bedden en andere voorzieningen besparen. Het is een nieuwe manier van zorg bieden en zal ook niet overnight gebeuren. Toch heb ik al veel positieve reacties ontvangen uit de zorg en bestaat er grote interesse bij instanties. Ik denk dan ook dat dit hét moment is om de zorg te veranderen.”

Van startup naar scale-up

“Walter heeft fantastisch werk verricht in de startup fase. Hij heeft smartQare uitgebouwd tot een professionele med tech onderneming. Onder zijn leiding is viQtor uitgegroeid tot een volwaardige medische toepassing. Met zijn kennis en Philips Healthcare achtergrond heeft hij de basis gelegd waarop we in de scale-up fase onze viQtor oplossing verder uitbouwen. Fijn ook dat hij aanblijft als adviseur en mij wil ondersteunen bij de internationale marktlancering van viQtor. Vooral zijn Amerikaanse ervaring en expertise zullen goed van pas komen.”

Perfecte gebruikerservaring 

“Maar eerst richten we ons op de Nederlandse markt. Ik wil mijn zorgachtergrond inzetten om een brug te slaan tussen de med tech wereld en die van ziekenhuizen en zorginstellingen. Want als deze werelden tot elkaar komen, kunnen we grote stappen zetten. Wij verwachten op heel korte termijn positief nieuws over de CE certificering van viQtor. Daarna staat niets meer in de weg om viQtor voor medisch gebruik in te zetten. Heel spannend!”

24-uurs monitoring van patiënten

Na de medische certificering is de data uit onze 24-uurs monitoring oplossing direct bruikbaar in de zorg. Continue metingen van hartslag, zuurstofsaturatie, huidtemperatuur, beweging plus valdetectie en locatiebepaling kunnen dan worden gebruikt voor diagnose bepaling, trendanalyse en incidentmelding op afstand. De combinatie van medisch hulpmiddel, portaal en app maakt viQtor uiterst geschikt om bijvoorbeeld patiënten die thuis revalideren en kwetsbare ouderen die zelfstandig wonen, online te volgen. Daarmee kan de zorg rondom patiënten en cliënten efficiënter en doelmatiger worden georganiseerd.

Blijf op de hoogte

Nadat we medisch gecertificeerd zijn, is onze 24-uurs monitoring oplossing klaar voor gebruik. Wilt u op de hoogte blijven van onze volgende stappen naar marktlancering? Meld u aan voor onze nieuwsbrief of volg ons via onze smartQare LinkedIn pagina.