USA here we come...

Nederland wordt met 70 start-ups en scale-ups vertegenwoordigd op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas januari 2023. CES is de meest invloedrijke Tech beurs ter wereld.

Sinds 1967 is CES Las Vegas uitgegroeid tot het wereldwijde podium voor innovatie. Elk jaar komen hier meer dan 180.000 deelnemers vanuit meer dan 160 landen bij elkaar.
Technologische innovaties, zowel voor B2C als B2B worden op de CES getoond aan potentiële klanten, partners, investeerders en wereldwijde media.

Voor het eerst bestaat de Nederlandse delegatie in 2023 (naast start-ups) voor bijna de helft uit scale-ups. Het aantal MedTech (medische technologie) deelnemers is wel beperkt. Slechts een handjevol van de delegatie heeft een toepassing voor de medische markt. En één daarvan is smartQare!

Donderdag 13 oktober jl. was de officiële aftrap voor de Nederlandse handelsmissie tijdens 'CES Unveiled Amsterdam' in de Beurs van Berlage. Het evenement werd georganiseerd in samenwerking met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken en Klimaatbeleid en werd door John Kelly, vice president van de Consumer Technology Association, geopend.

Ook Minister Micky Adriaansens van Economische Zaken en Klimaat was aanwezig en bezocht een aantal van de deelnemende Nederlandse innovaties: "De CES is voor Nederlandse start-ups én scale-ups een bewezen wereldpodium om hun innovatieve oplossingen te presenteren. Niet alleen op de internationale markt, maar ook aan geïnteresseerde investeerders. Zo kunnen deze ondernemers groeien. Dat doen we door zeventig bedrijven mee te nemen die kansrijke technologie of producten ontwikkelen."

Voor smartQare wordt het de eerste keer dat we naar de CES gaan. Een prachtige kans. We zijn al in gesprek met Amerikaanse partijen die interesse hebben en we zijn in voorbereiding voor een FDA approval. Deelname aan de grootste elektronicabeurs van de wereld kan de stap naar de VS bespoedigen. De komende weken zullen wij gebruiken om ons zo goed mogelijk hier voor te bereiden. Tijdens CES Unveiled Amsterdam hebben we daarvoor veel inspiratie en diverse adviezen opgehaald.

We houden jullie graag op de hoogte van wat de CES ons gaat brengen.

Maak een afspraak voor een demonstratie

Wilt u meer weten over viQtor, onze oplossing voor 24/7 monitoring? Maak een afspraak voor een demonstratie en ontdek wat viQtor voor u kan betekenen.