Nieuws

 • 31 Oktober 2022

  USA here we come...

  Sinds 1967 is CES Las Vegas uitgegroeid tot het wereldwijde podium voor innovatie. Elk jaar komen hier meer dan 180.000 deelnemers vanuit meer dan 160 landen bij elkaar. Technologische innovaties, zowel voor B2C als B2B worden op de CES getoond aan potentiële klanten, partners, investeerders en wereldwijde media.

  Lees verder

 • 19 Oktober 2022

  smartQare App is nu beschikbaar in de App Store

  viQtor is ontwikkeld als volledige oplossing voor 24/7 monitoring: een wearable voor op de bovenarm, een web platform met dashboards en een app.

  Lees verder

 • 10 Oktober 2022

  Medical devices vs consumer devices

  Regelmatig krijgen wij bij smartQare de vraag hoe onze oplossing zich onderscheidt van de smartwatch of polsband. Voor toepassing in het medische domein is in Europa een CE certificering vereist.

  Lees verder

 • 29 September 2022

  smartQare naar CES 2023 in Las Vegas!

  smartQare maakt onderdeel uit van de Nederlandse startup en scale-up missie naar de Consumer Electronic Show (CES) in Las Vegas van 5-8 januari 2023. CES is de meest invloedrijke techbeurs ter wereld. 

  Lees verder

 • 24 Augustus 2022

  viQtor is CE gecertificeerd!

  Wij zijn ongelooflijk trots dat viQtor per vandaag 24 augustus, als een van de eerste continue monitoring oplossingen in Europa, CE klasse IIa gecertificeerd is op basis van de Medical Device Regulation (MDR). De CE certificering is toegekend voor de volledige oplossing: het device met de software (platform).

  Lees verder

 • 4 Juli 2022

  Cecile Goldman benoemd tot nieuwe CEO van smartQare

  Cecile Goldman-Corbeij zal als nieuwe Chief Executive Officer gestalte gaan geven aan de uitbouw van smartQare. Zij volgt Walter van Kuijen op, die actief betrokken blijft bij smartQare als strategisch adviseur en medeaandeelhouder.

  Lees verder

 • 17 Maart 2022

  Financieringsronde van € 3 miljoen afgerond

  We hebben een financieringsronde van € 3 miljoen succesvol afgerond voor de medische validatie en certificering van onze unieke oplossing voor 24/7 (thuis)monitoring & diagnostiek, viQtor. Lees meer...

  Lees verder

 • 15 November 2021

  smartQare bereikt mijlpaal en is ISO13485 gecertificeerd 

  NEN-EN-ISO 13485:2016 is een internationale set van normen en specificeert eisen voor een kwaliteitsmanagementsysteem voor een organisatie die medische hulpmiddelen en daarmee samenhangende diensten levert. Lees meer...

  Lees verder

 • 1 November 2021

  viQtor in Mobile Healthcare Innovation Café

  Tijdens het Innovation Café van Mobile Healthcare kwamen vooraanstaande professionals in de zorg bijeen om de toekomst van eHealth te bespreken. Onze CEO Walter van Kuijen was ook aanwezig.

  Lees verder

 • 5 Oktober 2021

  Nederlandse medische 24/7 monitoring oplossing aan de vooravond van doorbraak in de ouderenzorg

  Na een periode van 4 jaar intensieve ontwikkeling is smartQare klaar voor de introductie van haar vernieuwende 24/7 monitoring oplossing.

  Lees verder